دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

عمار الحکیم:به شهادت رساندن سپهبد شهید سلیمانی با نقض تمامیت ارضی عراق صورت گرفت

عمار الحکیم:به شهادت رساندن سپهبد شهید سلیمانی با نقض تمامیت ارضی عراق صورت گرفت عمار الحکیم تأکید کرد که اقدام آمریکا در به شهادت رساندن سپهبد شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس با نقض تمامیت ارضی عراق بود و در کنار جایگاه والای آن شهیدان در نزد دوستدارانشان هنوز هم دل‌ها را به درد آورد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۸ - ۱۳ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 02
کد خبر: ۷۲۶۹۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از سایت میدل ایست نیوز، «سید عمار حکیم»، رهبر جریان حکمت ملی عراق در پیامی به مناسبت سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی مهندس نوشت که در نخستین سالروز شهادت فرماندهان پیروزی بر داعش، ابومهدی المهندس و میهمان عراق سپهبد قاسم سلیمانی، نقش حماسی و بزرگ و تأثیر شگرف ایشان در مصاف تروریسم تاریک‌اندیش را به یاد می‌آوریم.

الحکیم در این پیام که امروز (۲ ژانویه) منتشر شد، با بیان اینکه اقدام آمریکا در به شهادت رساندن سپهبد شهید سلیمانی با نقض تمامیت ارضی عراق صورت گرفته است، افزود که «اقدام به نقض حاکمیت ارضی عراق در کنار جایگاه والای ایشان در نزد دوستدارانشان، نه فقط در میهن‌شان که نزد بسیاری از دیگر ملت‌ها، باعث می‌شود که این حادثه هنوز هم دل‌ها را به درد آورد».

رهبر جریان حکمت ملی عراق تاکید کرد که این حادثه را برای وحدت کلمه میان ملت، از همه ادیان و قومیت‌ها و مذاهب، در زیر پرچم میهن به کار گیریم تا خطرها را از میهن دور و فتنه‌ها را دفع کنیم.

حکیم در پایان این پیام خاطرنشان کرده است که «روش آن دو شهید و قافله‌ی بزرگ شهیدانی که جان خود را در راه مبارزه با تروریسم فدا کردند و خون پاکشان در این راه ریخته شد، باید همه را به رعایت انصاف در حق خانواده‌های شهدا و مجروحان و جبران مادی و معنوی خسارت‌هایشان و نیز تحقق اهداف والایی که در راه آن جان‌فشانی کردند وادارد».

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار